Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Arvidsjaur

Som begravningsbyrå i Arvidsjaur tillhandahåller vi alla de tjänster som behövs för att planera och genomföra en begravning, inklusive samkvämet efteråt, samt tjänster för att administrera dödsboet och göra en bouppteckning och arvskifte.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Arvidsjaur.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar i Arvidsjaur

Först och främst är det begravningar vi planerar och genomför. Det vanligaste är att begravningarna sker enligt Svenska Kyrkans ordning men andra ordningar samt borgerliga begravningar förekommer också.

Juridiska tjänster

I samband med ett dödsfall är det både administration och juridik som måste hanteras. Vi erbjuder tjänster för att administrera ett dödsbo, genomföra en bouppteckning och ett arvskifte med mera.

Samkväm efter begravningen

Det är mycket vanligt med samkväm i samband med begravningar. Ett samkväm är ett fint sätt att under värdiga formera träffa andra begravningsgäster och dela med sig av minnen från den bortgångne. Ofta blir ett samkväm också ett tillfälle då de ansträngda känslorna efter begravningen försvinner. Vi ordnar samkväm efter begravningar, och vi har alla kontakter för catering med mera som behövs.

Blommor med mera

Som begravningsbyrå i Arvidsjaur erbjuder vi oss att ta hand om mycket mer än själva begravningen. Vi kan till exempel beställa blommor och hantera hälsningar från sörjande som inte kan vara med på begravningen själva. Många vill skicka blommor eller skänka pengar till välgörenhet i samband med begravningar, vi hanterar allt det för dig som är anhörig.

Kyrkor i Arvidsjaur

Det finns många fina kyrkor i Arvidsjaurs pastorat och vi arbetar med samtliga relaterat till begravningar. Några av kyrkorna i Arvidsjaurs pastorat är Arjeplogs Kyrka, Arvidsjaurs Kyrka, Glommersträsks Kyrka, Jäkkviks Kapell, Moskosels Kyrka, Norra Bergnäs Kapell, Slagnäs Kyrka, Södra Bergnäs Kyrka och Västerfjälls Kapell.

Begravningsplatser i Arvidsjaur

För jordfästningar och urnsättningar i Arvidsjaurs pastorat finns det ett antal mycket värdiga kyrkogårdar och begravningsplatser. Några av dem är Arjeplogs Kyrkogård, Arvidsjaurs Kyrkogård, Glommersträsks Kyrkogård, Moskosels Kyrkogård, Slagnäs Kyrkogård och Södra Bergnäs Kyrkogård.

Author photo
Maria
Skribent
Maria är en erfaren journalist och skribent som i många år har arbetat som frilansare. Numera är hon ansvarig för innehållet på denna webbplats samt för alla dess artiklar och guider.